Zoeken

Groepslessen

Core

De naam zegt het al, 45 minuten, buik, billen en benen trainen.

HITT

Wie in een korte tijd het uiterste van zijn lichaam wil vragen, volgt High Intensity Training. Omdat deze circuit training zo explosief is, is het afterburn-effect maximaal.

Krachttraining

Is het dragen van boodschappen een grote opgave? Of veroorzaakt fysieke inspanning (zoals een verbouwing) dagenlange spierpijn? Dan is het tijd om spierkracht op te bouwen.

Power Yoga

Een uitdagende en fysiek krachtige variant van Yoga. Je neemt verschillende afwisselende houdingen aan waarbij het hele lichaam is betrokken. Bij Power Yoga ligt de nadruk meer op de ontwikkeling van spieren.

Pumping

Pumping is de snelste manier om in vorm te komen, vet te verbranden en een strakker lichaam te krijgen. Het is een spierversterkende groepsles met gewichten (dumbells en barbells), Vrijwel iedereen kan meedoen. En je verbrandt heel veel calorietjes.

RX-Co

Laat je verrassen en doe gewoon mee. Je zult het geweldig vinden. Verder verklappen we nog niets.

Small Group PT

Personal Training maar dan in een kleine groep waarin voornamelijk gewerkt wordt aan het sterker maken van jouw spieren. Dit kan met of zonder attributen zoals Corebags, dumbells, stangen, ballen enz. Maar ook gewoon met jouw eigen lichaamsgewicht. In 35 minuten ben je klaar, gaar en heb je geweldig getraind.

Spinning

Spinning is staand of zittend fietsen op een speciale stationaire fiets (spinningbike). Tijdens de workout wordt de weerstand van de fiets aangepast, afhankelijk van het tempo en de soort oefening. De oefeningen bestaan uit onder andere een (staande of zittende) vlakke weg, een (staande of zittende) heuvel en sprints (of combinaties daarvan). Omdat er veel verschillende ritmes in een spinningles (“ride”) gebruikt worden en door de diverse zittende en staande technieken ontstaat een positief trainingseffect op hart, longen en beenspieren. De weerstand kan per individu verschillend afgesteld worden, jij bepaalt zelf de zwaarte van de training.

Vibes

Kracht-, cardio-, en core training, dat zijn de ingrediënten van deze les. Squats, lunches en soms een beetje springen. Maar dit alles op een lager niveau dan bijvoorbeeld een Pumpping les. Geschikt voor diegene die op zoek is naar een wat rustigere lesvorm.

Vinyasa Yoga

Een vloeiende vorm van Yoga waar verschillende houdingen met elkaar worden afgewisseld op het ritme van de ademhaling. Vinyasa Yoga helpt voor rust en het heeft een positief effect op het zelfvertrouwen.

RXCORE

Voor de echte diehards is er XCORE, een hoog intensieve training waardoor men snel lichaamsvet verbrandt.

Yoga

Yoga maakt je soepeler en sterker maakt, maar ook vanwege het weldadige, rustgevende gevoel erna is Yoga steeds populairder aan het worden. Het is algemeen bekend dat Yoga goed is voor lichaam en geest. Maar wat doet het nou precies met je lichaam? Er zijn diverse soorten Yoga. Bij One Life RX Sports geven we les in 2 vormen ervan.

Start nu met een proefmaand

Wil je gebruik maken van een Proefmaand bij One Life RX Sports, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.